El passat 23 d’abril vam tancar el cicle de Trobades d’Educadors, organitzades pel Comitè de la Fundació Claudio Naranjo a Mallorca, i vam tenir el plaer de fer-ho a l’Escola de Sa Llavor, escola amb la que compartim molts punts en comú en la visió d’un model d’educació conscient.

Les Trobades d’Educadors, són una proposta en la qual ens ajuntam mestres, professors, educadors, i persones afins o interessades en educació, amb la intenció de crear comunitat entorn a l’objectiu de construir en comú una nova educació més humana, respectuosa, i conscient. Una concepció de l’educació inspirada en el pensament del psiquiatra i terapèuta xilè Claudio Naranjo, seguint la seva idea de «Canviar l’educació per canviar el món», fent de l’educació, una de les eines més poderoses per transformar la societat en què vivim, i desenvolupant el que ell anomena: «Els Tres amors» .

Una educació integral que contempli a la persona com un ésser complet, abastant totes les seves dimensions, no només la intel·lectual, tan predominant en l’educació actual, sinó també les dimensions emocional, física i espiritual.

En aquesta concepció de l’educació, compartim molt en comú amb Sa Llavor, ressonant amb els mateixos objectius, amb el desig de crear una educació més humana, respectuosa, i conscient, per caminar junts cap a la societat que volem.