Nadal, la festa del solstici d’hivern per als cristians, commemora el naixement de la llum. Ja des de temps immemorials, els romans, cada 25 de desembre, guarnien els arbres amb boles de colors i fruites representant el tribut al déu sol. També acostumaven a identificar les seves cases amb corones de flors i fulles verdes penjades de les portes, com a símbol de fertilitat, i a celebrar l’amistat intercanviant-se presents.

Aquests dies doncs són una celebració. Viurem el dia més fosc de l’any però també, a poc a poc, veurem com els dies es van allargant guanyant-li més hores a la nit. El triomf, doncs, de la llum sobre la obscuritat.

Deixem doncs que tota aquesta llum ens ompli els cors i entreguem-nos al sentit més especial i entranyable del nadal: compartir amb els altres, reunir-nos, renovar-nos.

És temps per a sembrar. Imaginem-nos doncs que som un camp fèrtil esperant per rebre un munt de coses noves que arrelaran amb força en nosaltres, creixent cap al cel, cap als estels, omplint-nos de llum.

Tot l’equip de l’escola us desitgem bones festes!