Qui ets?
N’Alícia Serra, mare de dos tresors que van a infantil, n’Uriol de 5 anys i n’Aleix de 3 anys. També sóc delegada del grup d’Infantil. De professió, sóc intèrpret de llengua de signes. Fins fa poc estava d’excedència per tenir cura dels meus fills però recentment he renunciat a la meva plaça per poder seguir tenint temps i disponibilitat per a ells i, a més, posar en marxa uns projectes que tinc en ment i perseguir somnis.

D’on véns?
Venc de Son Ferriol però actualment, mentre es fa la reforma de la que serà la nostra llar, vivim provisionalment dins una caseta de fusta a foravila de Binissalem. Tota una aventura, sense llum ni aigua, però plena de senzillesa i felicitat. Tenim la sensació d’estar una temporada d’acampada continua, que ens connecta amb la natura i amb nosaltres mateixos.

Per què ets aquí?
Esteim aquí perquè es l’escola que havíem somiat per als nostres fills, perquè respecten els seus ritmes i els acompanyen en el seu desenvolupament, perquè estan al seu costat, proporcionant-los un entorn de gran bellesa, mentre ells descobreixen les seves ales per volar.
Esteim aquí perquè la llavor que els nostres fills tenen dins seu germini i es converteixi en la planta, la flor o l’arbre que han vengut a ser.