Tornem a ser al principi del camí, amb l’excitació, la força i l’entusiasme que tenen tots els inicis.
Però aquest que encetem enguany és una mica més especial que els altres. És un benvingudes i benvinguts que té la satisfacció de començar el curs essent el primer centre de pedagogia holística homologat per la Conselleria d’Educació i Universitat.
Aprofitem l’avinentesa per anunciar-vos les novetats d’aquest any a nivell de l’equip pedagògic:
A finals del curs passat vam dir adéu a dues persones que van aportar moltíssim a l’escola i a les quals volem expressar tot el nostre agraïment: la Clara Viñuales, que per motius personals torna a Barcelona, i l’Aina Villalonga, que ha decidit fer un parèntesis professional per tenir cura de la seva filla. Des d’aquí els hi desitgem molta sort en aquest nous camins que han decidit emprendre.
Pel que fa a incorporacions, aquest curs ens plau donar la benvinguda a la Carolina de Feo com a mestra de Primària i especialista en música i a la Cristina Menzel com a responsable de català, geografia i història.
Per altra banda, en Ion Azurmendi serà el responsable de ciències i matemàtiques dels grups més grans, l’Irene Sevilla es centrarà en la coordinació i el recolzament psicològic als alumnes i les famílies i serà la persona de contacte davant de qualsevol dubte i necessitat de la comunitat i la Sofía Sevilla, que enguany està realitzant un programa de formació fora de l’illa, seguirà coordinant l’àrea de comunicació, formació i investigació.
Desitgem que aquest nou curs a l’escola sigui de creixement i nutrició per a tota la comunitat.