Qui sóc?
Hola, sóc n’Aina, mare d’en Martí de 2on i de na Neus, la seva germaneta de 3 anys. Sóc mestra d’infantil i primària de l’escola pública de Consell i dia a dia vaig canviant el meu rol d’educadora a un rol d’acompanyar en processos d’aprenentatge. Els infants són com una llavor, m’havien fet creure que jo era qui havia d’estirar les fulles i les arrels perquè cresqués la llavor i es fes arbre però ara sé que les llavors necessiten que les cuidin d’una altra manera per créixer connectades amb elles mateixes i amb la naturalesa.

D’on vinc?
Venc d’enfora i de prop, de petita amunt i avall perquè no tenia família a Mallorca i ara, de gran, ben arrelada a Binissalem. M’encanta poder anar en bicicleta pel poble sola o amb els meus fills.

Què faig aquí?
Sabent de l’existència de l’escola Sa Llavor i la seva recent arribada al nostre poble ens vam decidir sense dificultats a viure l’experiència de veure créixer els nostres fills en un projecte tan connectat amb la vida com és aquest.