PRESENTACIÓ DE SA LLAVOR EDICIONS

Sa Llavor Edicions neix arrel de l’intercanvi de llibres entre dues persones que es varen poder conèixer mitjançant el seu amor per la lectura. Els llibres ens acompanyen en el camí per la vida; són part fonamental del desenvolupament integral de l’ésser humà. Els llibres ens fan riure i plorar, ens calmen, ens fan estimar, ens posen en harmonia amb el món. La lectura, en definitiva, com a una eina per conèixer a l’altre, per poder entendre als qui desconeixem, per posar-nos al seu lloc i poder estimar-los. Ara Sa Llavor Edicions s’obre a tota la comunitat i ens convida a participar en el projecte de la millor manera possible: llegint i compartint l’amor pels llibres!

Certamen de “Contes per ser contats”
Sa Llavor Edicions presenta la primera edició d’aquest concurs de narrativa oral amb l’objectiu de promoure la creació literària i fomentar el relat oral en la comunitat. El concurs es celebrarà el dijous 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Durant aquest dia, els relats seleccionats pel jurat, seran presentats en públic, acompanyats, si cal, d’instruments. Us animem a tots a participar! Teniu fins a l’1 d’abril per presentar les vostres propostes.

Bases en català, castellà i anglès aquí>

Recollida de llibres de segona mà
També durant la diada de Sant Jordi, i inspirat en l’economia circular, Sa Llavor Edicions organitzarà un mercadet gratuït d’intercanvi de llibres de segona mà al jardí de l’escola. Si teniu llibres que vulgueu donar per al mercadet sobre literatura, assaig, poesia i teatre, així com contes infantils que estiguin en bon estat els podeu deixar a l’Hivernacle de la Fundació a partir del 15 de març. Moltes gràcies!

2020-02-04T13:03:10+00:00 febrer 4th, 2020|