Escola Cultura, desenvolupat a partir de les iniciatives i línies de treball que identifiquen el projecte holístic d’Educació, Art i Cultura de la Fundació Sa Llavor, és un espai per a la trobada humana que impulsa la creació artística, fomenta l’intercanvi cultural i desperta les forces creadores de la intuïció, la imaginació i la inspiració, llavors per a levolució i la transformació social.

FORMACIÓ ARTÍSTICA 2022-23

EL CAMÍ DE L’ÉSSER HUMÀ A TRAVÉS DE LES ARTS

Processos Artístics

25 novembre 2022 – 8 juliol 2023

Llegeix-ne més

FORMACIÓ ARTÍSTICA 2021-22

ART, CIÈNCIA I ESPIRITUALITAT

Primer Cicle de Procesos Artístics i Sanadors

Escola Cultura, impuls transformador i actiu de la Fundació Sa Llavor, en col·laboració amb Visionary Woman Art Research Group, presenta al gener 2022 un nou cicle de Formació Artística amb tallers teòric-pràctics per a adults, que reconnecten amb l’essència de l’art i viuen el procés artístic com un viatge cap a allò desconegut on intuir i imaginar ens aporta inspiració i aprenentatges profunds a nivell personal i social.

Llegeix-ne més

QUÈ ESTÀ PASSANT

Aquest mes a Escola Cultura Sa Llavor

AVALADA

Formació del professorat

Avalada per el
Center for Ecoliteracy
Berkeley (California)

EDUCACIÓ PER A TOTS

Col·labora amb l’Escola Sa Llavor

La Fundació Sa Llavor és una entitat sense ànim de lucre que treballa per sembrar el canvi en el món a través de l’Educació. Tots els recursos econòmics s’empren en facilitar l’accés als programes i a la millora constant del projecte. Gràcies a la teva col·laboració la Fundació atorga beques al 33% de les famílies de l’Escola i contribueix al desenvolupament d’una societat més conscient. Si vols, pots cooperar fent un donatiu avui.

COL.LABORA

Subscriu-te a la newsletter