“La Música és un Art Educatiu per excel·lència,
s’insereix a l’Ànima i la crea a la Virtut”

Plató

 

Els propers dies 3 i 4 de març et convidem a continuar “El camí de l’ésser humà a través de les Arts” i submergir-te en l’Art de la Música.

Participa al Taller de Música per a la Comunitat Educativa dins del Cicle de les 7 Arts que presenta Escola Cultura de la Fundació Sa Llavor.

La música desperta els llocs més profunds de l’ésser humà i activa les forces vitals i la sensibilitat. Enforteix el sentiment comunitari i de solidaritat.

Com a art que se sosté en el temps, té una relació especial amb el desenvolupament i lʼesdevenir en la vida humana.

La música viu en el passat com a art lligat a la humanitat i en el futur com a força sanadora artística que uneix el nostre origen còsmic amb l’experiència terrenal, obrint portes cap a la salutogènesi i la sanació a l’ésser humà.

– Percep com la música és moviment a tots els nivells, al teu cos, a la teva ànima, als teus principis més espirituals.

– Vivència com la música necessita un instrument per materialitzar-se, ja sigui amb el nostre instrument més íntim, la veu, o amb altres més externs a nosaltres, com la lira.

– Experimenta algunes de les qualitats planetàries i zodiacals, gràcies a melodies i exercicis especialment creats per cultivar l’autopercepció.

– Coneix la concepció holística del cant gràcies a l’ aprofundiment en el treball realitzat per la cantant Valborg Werbeck-Svärdström.

 

“Tot ésser humà té una veu per cantar. El nostre objectiu és descobrir-la, treure els obstacles i alliberar la veu”

Valborg Werbeck

 

Més informació:
escolacultura@sallavor.es

Inscripció aquí>


JOSÉ SALINAS

Músic, Enginyer de Telecomunicacions. Format en Musicoteràpia, Biografia Humana i Cant Werbeck. Es dedica plenament a la música col·laborant a temps complet amb diferents iniciatives com cors salutogènics, grups de treball de cant Werbeck, adreça d’orquestres de joves, així com impartint classes de música, cant, lira i violí a nens i adults.

 

Més informació:
escolacultura@sallavor.es

Inscripció aquí>