Programa presentat per la Fundació Sa Llavor, Mallorca, amb Teresa Mazzei, Itàlia, com a responsable d’Eurítmia, en cooperació amb la Secció d’Arts Escèniques del Goetheanum, Dornach, Suïssa i reconegut per l’Institut per a l’Eurítmia a la vida laboral, Den Haag , Països Baixos.

1-7 d’abril 2024
euritmistes

1-4 d’abril 2024
no euritmistes

Lloc: Fundació Sa Llavor, Mallorca

Homologat per la Conselleria d’Educació de les Illes Balears com a Formació Permanent del Professorat.

A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones que estiguin interessades a treballar habilitats personals, socials i de lideratge i vulguin aprendre sobre l’organisme social.

Per organisme social ens referim a tota empresa o associació, o qualsevol grup organitzat en què conflueixen diverses persones, amb una estructura més o menys complexa, en què diverses persones es reuneixen per aconseguir alguna cosa que d’una altra manera no seria possible.

 

OBJECTIU

Connectarem la teoria humana, social i organitzacional amb l’Eurítmia per acompanyar el procés de canvi, transformació i creixement.

“Sovint el canvi consisteix a reaccionar davant de noves circumstàncies, però quan t’enfrontes a problemes o dilemes molt difícils, quan persones molt diferents necessiten treballar juntes en entorns molt complexos i quan el futur pot ser realment molt diferent del passat, sorgeix una situació diferent . Cal un procés”.

Presence. O. Scharmer i altres autors.

A més consciència de nosaltres, dels altres i del sistema, aconseguirem realitzar accions que ens permetin actuar junts en relació amb el que està passant.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC
Fundació Sa Llavor, Binissalem, Mallorca

IDIOMES
Anglès, castellà i italià

ALLOTJAMENT
Es pot proporcionar ajuda per trobar allotjament a prop del lloc de realització de la trobada. S’ha establert una xarxa d’allotjaments temporals econòmics dins de la comunitat.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
escolacultura@sallavor.es
Las places són limitades.

 

TERESA MAZZEI
RESPONSABLE D’EURÍTMIA SOCIAL

Experiència professional empresarial:
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, Màster de postgrau en desenvolupament empresarial i organitzacional.
25 anys d’experiència laboral múltiple a diverses empreses, com a consultora en firmes de consultoria internacionals i com a gerent de tresoreria i directora financera, en una empresa de serveis financers.
Experiència professional a Euritmia:
Certificada a Euritmia i especialitzada en Euritmia a la Vida Laboral i Euritmia Higiènica.
12 anys d’activitats: a l’entorn empresarial (consultoria i dins d’empreses), amb persones amb necessitats especials, en diferents programes de formació com a formadora.
Membre de l’ASD, Associació per al Desenvolupament Social impulsada per l’impuls de Lievegoed.

El taller inclou altres docents i facilitadors, en euritmia, en el camp de la consultoria social i organitzacional, i en disciplines artístiques complementàries.