ARACELI IRANZO Y ANTONELLA FARRIS: L’ESCOLA DE L’ART DE SES MADONES DE SA LLATA

L’Escola de l’art de ses Madones de sa Llata és una escola dedicada a l’artesania mallorquina del margalló que homenatja Ses madones de sa Llata, un grup d’artesanes de Capdepera que després de la jubilació es van dedicar a recuperar aquest ofici que, essent nenes, van aprendre de les seves mares i àvies. Elles ens han ensenyat l’ofici, el seu art, la seva manera de treballar en cercle i sobretot, ens la seva sàvia manera de veure la vida.
Amb aquesta escola volem transmetre el que ses madones ens han ensenyat, contribuir a mantenir aquesta artesania viva a Mallorca, al fet que hi hagi noves generacions d’artesanes a l’illa que segueixin exercint aquest bonic ofici i a transmetre valors a la societat que ens ajudin a tenir una vida més natural, més tranquil·la, en la qual puguem estar més connectats amb nosaltres mateixos i el nostre entorn.
Som Antonella i Araceli, i pots trobar-nos els dilluns a la tarda i els divendres al matí fent classes de llata a la Fundació Sa Llavor. Si tens curiositat i et ve de gust provar-ho, pots escriure a anticmallorca@gmail.com i et donarem la informació dels propers cursos que començaran a l’abril.

2021-02-25T10:01:06+00:00 febrer 24th, 2021|