L’ésser humà ha tingut des de l’antiguitat l’impuls de modelar, esculpir i tallar la matèria del seu entorn, fent emergir la seva essència latent.

– Realitza escultures amb argila, descobrint la creativitat sorprenent de les teves mans.

– Crea formes que canvien i es transformen, per donar-te l’oportunitat de percebre els processos del temps.

– Realitza escultures amb materials naturals, per descobrir la bellesa de la natura.

– Recorre el camí de l’ésser humà a través de l’escultura, des de l’Antiga Grècia i Miguel Àngel fins arribar al segle XX i XXI.

El procés artístic fomenta la llibertat, activa el pensament genuí, desperta la sensibilitat i l’acció creativa. Obre un espai imaginatiu que facilita l’experimentació i el coneixement.

Esculpir i modelar a través d’una varietat de mètodes i materials, facilita el camí de la percepció i el diàleg, la connexió amb un mateix, amb els altres i amb la natura.

 

 

 

RUDOLF KAESBACH

Rudolf Kaesbach, escultor i arquitecte, director durant 30 anys de la Formació Artística d’Emerson College, Forest Row, Anglaterra. Viatja per escoles de tot el món impartint programes artístics per a nens i adults, per tal de revaloritzar la importància de l’art per a l’evolució de l’ésser humà i la transformació social.

Rudolf Kaesbach és la persona convidada per guiar el proper Taller Artístic d’Escultura per a la Comunitat Educativa “El futur descansa en el passat”, que celebrem a la Fundació Sa Llavor el divendres 13 i dissabte 14 de gener de 2023.

Presenta una Xerrada Taller oberta a les famílies de la Comunitat dimecres 11 de gener de 15:30 a 17h. amb el títol “La importància de l’Art a l’Educació”.

També realitzarà durant el mes de gener processos artístics de modelatge, talla en fusta i escultura en pedra, amb les nenes i els nens de Sa Llavor.

Rudolf Kaesbach li dóna un paper principal en l’Educació a l’art i el contacte directe amb la natura, la més gran de les obres d’art, ambdós elements imprescindibles per contrarestar els efectes de la tecnologia i tenir un desenvolupament equilibrat i saludable que ens permeti viure , sentir i pensar lliurement.

 

Més nformació: http://www.sallavor.es/el-camino-del-ser-humano-a-traves-de-las-artes/

escolacultura@sallavor.es

Inscripció aquí>