“I dónes el teu nom a tot i neix la paraula com una font creadora”

 

 

El 21 i 22 d’abril, continuem el viatge a través de les 7 Arts i arribem a la cinquena trobada de “El camí del ésser humà a través de les Arts” amb Severino Airoldi com a convidat que guiarà un Taller Artístic per a la Comunitat d’Art de la Paraula i Teatre.

A través de la paraula artística explorem camps tan vitals com: la veu · la respiració · l’escolta · el so parlat.

La creativitat, la vitalitat i la alegria ens acompanyen en exercicis de la parla i recitació de poemes, on busquem la relació entre la veu i el gest. Descobrim les vocals i les consonants com a font inspiradora.

La improvisació teatral, la creació d’escenes i de personatges ens porta a desinhibir-nos, viure el present i confiar en la pròpia creativitat a través d’un ambient relaxat i familiar.

“Qualsevol joc en què la persona s’hagi de transformar i exercir un paper, és beneficiós per a l’ànima, la treu de la seva rutina i reforça la llibertat i la capacitat d’adaptació”
Georg Kühlewind

 

Severino Airoldi

Va néixer a Suïssa. Va estudiar Art de la Paraula i Teatre a Stuttgart, Alemanya. Professor, recitador i declamador. Ha estat professor d’alemany i teatre a l’Escola Lliure Micael de Madrid. Va formar part de la Trova de Contes i Ensemble d’Eurítmia. Ha treballat a l’art de la paraula i el teatre en socioteràpia. Va formar part de l’Escola de Teatre L’Arsenale de Milà, Itàlia i ha dirigit el projecte “Autos Nadalencs” a l’Escola Lliure Micael. Des del 2001 imparteix cursos de teatre i formació de la parla a diferents institucions a Espanya.

 

Més informació:
escolacultura@sallavor.es

Inscripció aquí>