L’ESCOLA ARTESANA

Una tornada a l’autenticitat, la bellesa, la calma i l’essència.

Aquest estiu, i de cara al curs vinent, Fundació Sa Llavor inaugurem obre les sportes a nou projecte d’art: una escola d’artesania contemporània on les/els mestres que més ens inspiren de Mallorca t’ensenyaran el seu ofici, la seva visió i el seu art .
Una escola on la inspiració, la creativitat, treballar en rotllana, amb les mans, tot compartint, et permetrà no només aprendre dels altres sinó també de tu mateix/a, i alhora, contribuir al canvi de model econòmic i social, avançant cap a un món més sostenible.

Començarem a caminar aquest estiu amb @silvinamoschinitextil i el seu curs intensiu de tapís, on podràs aprendre el seu art de primera mà, experimentar i potenciar la teva creativitat mitjançant el llenguatge del tapís.
El curs s’impartirà al juliol.

Durant el mes de juliol també hi haurà cursos intensius d’iniciació a la llata, amb Antonella Farris i Cèlia Prats. Aprendràs el procés, a fer llata i el valor de treballar juntes en cercle.

Informa-te’n dels detalls a @laescuelaartesana o escriu-nos directament un correu electrònic a hola@laescuelaartesana.es

2021-07-07T11:22:06+00:00 juny 21st, 2021|