ILAN SABAH: UN NOM QUE VOL DIR ARBRE

Els viatges van canviar la meva vida, conèixer llocs nous i cultures diferents em va fer adonar-me que tot és possible i que ni tan sols el cel té límits.

El meu nom és Ilan, parella de Merav i pare del Rumi, la Libi i l’Eden
El meu nom en hebreu significa arbre jove i a partir d’aquí va començar la meva connexió amb la natura.
Vaig néixer en una petita ciutat, al desert al sud d’Israel.
La vida a Israel estava acompanyada d’una tensió constant, així que després del servei militar obligatori, als vint-i-dos anys, vaig marxar de viatge pel món.

El camí a través d’aquest llarg viatge em va introduir en el món del tatuatge, al que m’he dedicat fins al dia d’avui. Aquí és puc expressar la meva passió per l’art i l’amor pel món de la pintura. Pinto des de molt jove, sento que se m’ha donat un regal i sempre m’he sentit còmode expressant-me. La pintura, els murals i el disseny gràfic per a una editorial, van ser algunes de les meves primeres feines.

Fa un any ens vam traslladar tota la família a Costitx per fer realitat el nostre desig de viure al camp després d’anys de vida molt intensa a Eivissa. En descobrir Sa Llavor sentirem que havíem arribat a “casa”.

La vida a Mallorca m’ha obert moltes portes i una d’elles és aprendre bioconstrucció i permacultura. Em permet desenvolupar aquesta connexió amb la natura i aprendre l’ús de materials naturals i simples que estan literalment sota els nostres peus.

2021-06-21T09:54:56+00:00 juny 21st, 2021|