Programa educadors 2019-05-08T07:07:02+00:00

La llavor del futur se sembra ara. Coneixent les etapes evolutives dels éssers humans, es pot ajudar que les nines i els nins d’avui desenvolupin les potencialitats que els convertiran en éssers lliures i socialment creatius.

És necessari reinventar les escoles per ajustar-nos a les vertaderes necessitats de la humanitat. L’escola al servei de l’individu, de la terra i de la societat.

La Fundació Sa Llavor ofereix programes de formació per a educadors que aporten una mirada global sobre el procés educatiu i realitzen un recorregut a través de les necessitats de desenvolupament de l’ésser humà en les diferents etapes evolutives i de creixement. Aquests cursos desperten la creativitat i la confiança en la pròpia intuïció pedagògica dels participants i fomenten una educació integral, en connexió amb la naturalesa i a través de l’art.

Estan homologats per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats de les Illes Balears com a Formació Permanent del Professorat i avalats pel Center for Ecoliteracy, Berkeley, California.

Formació Permanent del Professorat 2019

Descarrega-te’n el programa aquí>

Inscripció als cursos de formació

Sol.licita la inscripció aquí>