Formació 2019-05-29T07:12:27+00:00

Desperta una nova sensibilitat i descobreix els teus recursos

La Formació Sa Llavor està fonamentada en la Pedagogia Holística i impulsa una Educació Integral per a una evolució conscient de la humanitat..

Va dirigida a persones, professionals i equips docents interessants en incorporar aquesta pedagogia a la seva dinàmica de feina i vida.

La finalitat d’aquests programes és transmetre una mirada integral en l’Educació i viure un procés que facilita i activa les capacitats creatives i la pròpia intuició pedagògica dels participants.

Més de 200 alumnes han atès els cursos de Formació Sa Llavor, els quals s’imparteixen des del 2012 i són avalats pel Center for Ecoliteracy (Berkeley, California) i adaptats a la normativa vigent d’homologació de cursos de formació permanent del professorat que té en compte el pla de formació del Govern de les Illes Balears.

La Fundació Sa Llavor també realitza programes de formació i assessorament a escoles i equips docents. Ha desenvolupat programes per a l’Escola Pública d’Esporles, la E. P. Ses Marjades de Sóller, Grupo Crea_T, CEP de Palma i CEP d’Inca.

Objectius dels programes de Formació

  • Fomentar i activar una educació integral per a un desenvolupament humà i ecològic.
  • Practicar la pedagogia, metodologia i didàctica holístiques.
  • Conèixer les etapes evolutives de l’infant i adequar els continguts i la metodologia a cada etapa mitjançant un enfocament holístic.
  • Experimentar diversos llenguatges artístics i la seva aplicació a la pràctica educativa.
  • Activar les capacitats creatives i la pròpia intuició pedagògica dels participants.
  • Cultivar una relació viva amb la naturalesa dins d’una nova consciència ecològica.
  • Desenvolupar les qualitats humanes. Viure la interrelació social i el treball en equips multidisciplinars.